Pagerinkite savo sveikatingumo rutiną naudodami šiuos moksliškai pagrįstus karčius ir rūgščius maisto produktus. Pagerinsite medžiagų apykaitos sveikatą vartodami…
Kepdami česnakus ir svogūnus aukštoje temperatūroje (aukštesnėje nei 190 °C), sukelsite pavojingas molekulines transformacijas, dėl kurių susidaro kenksmingi…
Jogurtas nuo varškės skiriasi unikaliu bakterijų fermentacijos procesu. Jogurte naudojamos termofilinės bakterijos, pavyzdžiui, Lactobacillus bulgaricus, veikiančios aukštesnėje temperatūroje…
Dėl sudėtingos fiziologinės sąveikos peršalimo simptomai sustiprėja naktį. Horizontali padėtis sutrikdo gleivių drenažą ir sukelia kvėpavimo takų užsikimšimą,…
Inemuri – strateginis japonų darbo vietos metodas, leidžiantis optimizuoti kognityvinę veiklą trumpais, tikslingais poilsio periodais. Išjudinsite nervų perkalibravimą…
Praėjus penkeriems metams po COVID-19, Kinijoje susiduriate su kritine sveikatos situacija. Nauja epidemija meta iššūkį šalies medicinos infrastruktūrai…