RReceptai Skaityti daugiau 8 patiekalai, į kuriuos negalima dėti lauro lapų: kodėl tai taip svarbu ir ką reikia žinotibyMonika Veronika2025-10-23 Lauro lapas dažnai laikomas nekenksmingu prieskoniu, tačiau jo kamparo aliejai ir kartūs fenoliai gali sutrikdyti subtilaus patiekalo skonį.…
MMityba Skaityti daugiau Mitai apie kofeino neturinčią kavą: kuo ji iš tiesų skiriasi?byMonika Veronika2025-10-23 Kofeino neturinti kava vis dar apgaubta klaidingų įsitikinimų. Daugelis mano, kad joje nėra jokio kofeino, kad jos skonis…
MMityba Skaityti daugiau Kodėl kramtomoji guma trukdo jums turėti plokščią pilvąbyMonika Veronika2025-10-23 Kramtomoji guma nuolat sukelia galvos fazės virškinimo refleksus ir dažnai skatina oro nurijimą, didindama skrandžio sekreciją ir dujų…
MMityba Skaityti daugiau Neišvykite iš parduotuvės be bananų: dietologas paaiškino priežastįbyRomanas2025-10-23 Dietologas pažymi, kad vienas vidutinio dydžio bananas suteikia apie 400–450 mg kalio ir maždaug 3 g ląstelienos –…
RReceptai Skaityti daugiau Mano „Populiarusis” braškių pyragas bet kokiai šventei: Paprastas ir skanus receptasbyVisuomenės balsas2025-10-23 Norite nustebinti svečius gardžiu desertu, kuris ruošiamas neįtikėtinai greitai ir yra nepaprastai skanus? Šis braškių pyragas su traškiu…
RReceptai Skaityti daugiau Šventinis bajoriškas kiaulienos kepsnys su ananasais ir sūriu: geriau nei prancūziška mėsa!byVisuomenės balsas2025-10-23 Ieškote ypatingai skanaus ir išvaizdaus patiekalo, kuris nustebins jūsų šeimos narius ar svečius? Bajoriškas kiaulienos kepsnys – tai…
MMityba Skaityti daugiau Kaip slyvos veikia virškinimą, kaulus ir širdį: mitybos specialistas išvardijo jų naudingąsias savybesbyMonika Veronika2025-10-23 Slyvos – šie saldūs, sultingi vaisiai – yra ne tik skanus desertas ar užkandis, bet ir tikras sveikatos…
MMityba Skaityti daugiau Kodėl rudenį reikėtų pradėti į kavą dėti cinamono: 5 priežastys, kurios pakeis jūsų požiūrį į gyvenimąbyRomanas2025-10-23 Rudenį atšalus, cinamono įdėjimas į kavą tampa nedideliu, apgalvotu ritualu, turinčiu didelį poveikį. Jis pakeičia aromatą į šiltą,…
SSodas ir daržas Skaityti daugiau Protingos namų šeimininkės raginamos dėti kaštonus į spintą — kodėl tai būtinabyMonika Veronika2025-10-23 Daugelis namų šeimininkių dabar į spintas deda šviežius kaštonus, kad atbaidytų kandis. Kaštonai skleidžia stiprų natūralų kvapą, kuris…
RReceptai Skaityti daugiau Šie 5 prieskoniai visada turėtų būti virtuvėje: šefai paaiškino jų naudą ir universalumąbyMonika Veronika2025-10-23 Profesionalūs virėjai sutaria dėl trumpą prieskonių sąrašą, kurie patikimai pagerina kasdienį maistą. Druska sustiprina ir subalansuoja skonį, juodieji…
RReceptai Skaityti daugiau Kuo paprasčiau, tuo skaniau: Spalvingos salotos, kurias suvalgysite per 1 minutębyVisuomenės balsas2025-10-23 Norite įdomaus, greitai paruošiamo ir akį džiuginančio patiekalo? Šios ryškios ir apetitą žadinančios salotos su krabų lazdelėmis, pomidorais…
RReceptai Skaityti daugiau Atminkite paprastą taisyklę, kaip paruošti skanų troškinį: kas kepama pirmiau – svogūnai ar morkosbySodininkas Antanas2025-10-23 Ar kada nors svarstėte, kodėl daugelyje receptų nurodoma pirma kepti svogūnus, o tik po to pridėti morkas? Tai…