NNamai Skaityti daugiau Vieta namuose, kur reikėtų pastatyti pinigų medį, kad sulauktumėte sėkmės ir gerovėsbyMonika Veronika2025-12-01 Pinigų medis – vienas populiariausių kambarinių augalų, kuriam priskiriamos ne tik dekoratyvinės, bet ir simbolinės savybės. Daugelis tiki,…
SSodas ir daržas Skaityti daugiau Ji pasirinko sniego ir nuėjo sėti: puikus gyvenimo patarimas, kaip be papildomų rūpesčių sudaiginti gėlių sėklasbySodininkas Antanas2025-12-01 Sėjimas ant sniego – senas, bet daug kam vis dar nežinomas sodininkavimo triukas, kuris ypač tinka smulkioms gėlių…
NNamai Skaityti daugiau Ši paskutinė „vakarienė” tarakonams juos greitai pribaigs: veiksmingas naminis masalas kenkėjamsbyRomanas2025-12-01 Tarakonai – vieni labiausiai nemėgstamų namų svečių. Jie greitai dauginasi, slepiasi tamsiose vietose ir gali perduoti ligas. Chemikalai…
RReceptai Skaityti daugiau Kaip atskirti šviežią silkę nuo senos: paprasti būdai pasirinkti žuvį, kad nesugadintumėte šventinių salotųbyMonika Veronika2025-12-01 Silkė – neatsiejama šventinio stalo dalis. Tačiau net geriausias receptas neišgelbės, jei žuvis bus sena ar anksčiau sūdyta.…
NNamai Skaityti daugiau Kaip sutaupyti pinigų naujaisiais metais: naudingi pomėgiai, kurie tikrai padės išlaikyti finansus jūsų piniginėjebyRomanas2025-12-01 Naujieji metai – puikus metas įsisavinti pomėgius, kurie ne tik teikia malonumą, bet ir realiai padeda sumažinti kasdienines…
SSodas ir daržas Skaityti daugiau Kaktusas pražys greičiau nei tikėjotės: paslaptys, kaip namuose prižiūrėti augaląbySodininkas Antanas2025-12-01 Daugelis augalų mylėtojų svajoja pamatyti savo kaktusą žydintį, tačiau ne visi žino, kad tam reikia tik kelių paprastų…
RReceptai Skaityti daugiau Niekada neišmeskite datulių kauliukų: draugas pasidalijo įdomiu receptu, kaip iš jų pagaminti neįtikėtinai skanų gėrimąbyMonika Veronika2025-12-01 Datulių kauliukai paprastai keliauja tiesiai į šiukšliadėžę, tačiau iš jų galima pasigaminti netikėtai skanų ir aromatišką gėrimą. Receptas…
NNamai Skaityti daugiau Šis įprotis išgelbėjo mano šeimos biudžetą: štai kodėl turėtumėte įdėti lauro lapą į miltusbyRomanas2025-12-01 Vienas paprastas triukas virtuvėje gali sutaupyti nemažai pinigų ir apsaugoti maistą nuo nepageidaujamų kenkėjų. Lauro lapas, įdėtas į…
RReceptai Skaityti daugiau Pupelės išverda dvigubai greičiau: į puodą įberiu vieną ingredientą – ir jos tampa minkštos, nesubyra ir nepraranda formosbyMonika Veronika2025-12-01 Jei dažnai verdate pupeles, žinote, kad tai kantrybės reikalaujantis procesas. Kartais prireikia valandos ar dviejų, o net ir…
NNamai Skaityti daugiau Tai buvo geriausia kava, bet sofa man to neatlygino: kaip pašalinti kavos dėmes nuo minkštų baldų be cheminio valymobyRomanas2025-12-01 Vienas neatsargus judesys – ir ryto kavos puodelis apverčiamas tiesiai ant sofos. Pažįstama situacija? Kavos dėmės yra vienos…
RReceptai Skaityti daugiau Balti dribsniai – atsakymas: kaip per 30 sekundžių atskirti tikrus raudonus ikrus nuo padirbtųbyRomanas2025-12-01 Artėjant šventėms, raudona ikra tampa dažnu pirkiniu. Tačiau parduotuvių lentynose galima rasti ne tik tikrą lašišos ar upėtakio…
RReceptai Skaityti daugiau Paruošiau pikantiškai marinuotą skumbrę – ir prie stalo visi ginčijasi tik dėl vieno: kas paims paskutinį gabalėlįbyVisuomenės balsas2025-12-01 Skumbrė – viena skanesnių ir prieinamesnių žuvų mūsų krašte. Pikantiškai marinuota skumbrė – paprastas, nebrangus ir labai skanus…