LLiaudies medicina Skaityti daugiau Lauro lapo medicininės savybės: ką atskleidžia moksliniai tyrimaibyMonika Veronika2025-10-24 Lauro lapas (Laurus nobilis) – tai ne tik populiarus kulinarinis prieskonis, bet ir augalas, turintis įvairių medicininių savybių.…
RReceptai Skaityti daugiau Lašišos pasirinkimo gidas: kaip išsirinkti kokybiškiausią žuvįbyMonika Veronika2025-10-24 Ar nusipirkta lašiša atitinka jūsų lūkesčius? Kaip atskirti šviežią nuo senos? Kokia lašišos rūšis tinka jūsų receptui?…
RReceptai Skaityti daugiau Greitas slyvų pyragas su kefyru be orkaitės: purus ir lengvas receptas užimtoms šeimininkėmsbyVisuomenės balsas2025-10-24 Kas nemėgsta šviežiai keptos bandelės aromato ir skonio? Tačiau ne visuomet turime laiko ar galimybę naudoti orkaitę. Šis…
LLiaudies medicina Skaityti daugiau Kvepia pavojumi: kodėl gydytojai perspėja dėl kvapiųjų žvakiųbyMonika Veronika2025-10-24 Romantiškas vakaras prie žvakių šviesos ar raminanti aromaterapijos sesija namuose gali skambėti idealiai, tačiau gydytojai ir mokslininkai…
MMitai ir faktai Skaityti daugiau Spinduliuotės šaltinis ir vitaminų naikintojas: visa tiesa apie mikrobangų krosnelesbyMonika Veronika2025-10-24 Dažnas virtuvės įrenginys, mikrobangų krosnelė, apsuptas įvairių mitų ir klaidingų įsitikinimų. Vieni teigia, kad ji paverčia maistą radioaktyviu,…
MMiegas Skaityti daugiau Ar galima gerti kavą vakare: miego ekspertai paaiškina, kam tai gali būti naudingabyMonika Veronika2025-10-23 Nors tradicinė išmintis teigia, kad kava vakare yra blogas sprendimas, miego specialistai nustatė, kad tam tikroms žmonių grupėms…
RReceptai Skaityti daugiau Dvi geriausios receptūros, kaip maksimaliai išnaudoti obuolių sezoną LietuvojebyVisuomenės balsas2025-10-23 Obuolių trupininis pyragas su per naktį išmirkytomis avižomis – puikus pusryčių pasirinkimas darbinės savaitės viduryje, o prancūziškas apverstas…
SSodas ir daržas Skaityti daugiau Pomidorai, skirti salotoms ir sultims – ekspertai paaiškina, kodėl būtina rinktis šias 3 veislesbyVisuomenės balsas2025-10-23 Vasaros pabaigoje ir rudens pradžioje, kai pomidorų derlius pasiekia savo piką, daugelis sodininkų ir daržo mėgėjų susiduria su…
RReceptai Skaityti daugiau Rauginti kopūstai pagal mūsų šeimos receptą: senovės išmintis šiuolaikinėje virtuvėjebyVisuomenės balsas2025-10-23 Rauginti kopūstai pagal mūsų šeimos receptą: senovės išmintis šiuolaikinėje virtuvėje Kiekviena šeima turi savo mėgstamiausią raugintų kopūstų receptą,…
BBe kategorijos Skaityti daugiau Bulvių lazdelės su sūriu: paprastas, bet tobulas užkandis didelei kompanijaibyVisuomenės balsas2025-10-23 Vos iš kelių kasdienių ingredientų galite sukurti nepaprastai skanų užkandį, kuris tiks tiek šeimos vakarui, tiek svečių vaišėms!…
NNaujienos Skaityti daugiau Pavojus virtuvėje: Kodėl mokslininkai ragina nedelsiant išmesti įtrūkusius indusbyVisuomenės balsas2025-10-23 Ar kada nors susimąstėte, kodėl nereikėtų naudoti įtrūkusių indų? Tai nėra vien tik sena prietaringa tradicija – mokslas…
BBe kategorijos Skaityti daugiau Genialus tarkavimo triukas: sesers patarimas pakeitė mano virtuvės įpročiusbyVisuomenės balsas2025-10-23 Kartais paprasčiausi sprendimai gali sutaupyti daug laiko ir nervų virtuvėje. Šis aliejaus triukas – būtent toks atradimas! Virtuvės…