MMityba Skaityti daugiau Kodėl moterys, vyresnės nei 40 metų, turėtų valgyti šiuos 4 produktus kasdienbyMonika Veronika2025-11-06 Po 40 metų moters kūne vyksta reikšmingi fiziologiniai pokyčiai, kurie padidina raumenų masės praradimo, kaulų trapumo, lėtesnės medžiagų…
SSodas ir daržas Skaityti daugiau Neteisingas genėjimas „vagia” dydį: kaip formuoti hortenziją, kad ji gausiai žydėtųbyRomanas2025-11-06 Kodėl jūsų hortenzijos žiedai kasmet vis mažėja ir retėja, nors krūmas atrodo žalias ir sveikas? Atsakymas dažnai slypi…
SSportas Skaityti daugiau Pratimai, padedantys veiksmingai numesti svorį: kas tikrai veikiabyMonika Veronika2025-11-06 Internete pilna pažadų apie „stebuklingus” pratimus, kurie per savaites „ištirpdo” riebalus. Fitness įrangos reklamos žada greitą rezultatą, o…
SSodas ir daržas Skaityti daugiau Kaip paruošti slyvų medį žiemai — paprastas tręšimas pelenaisbyRomanas2025-11-06 Rudenį atliktas tręšimas medžio pelenais gali sustiprinti slyvų medžio mineralinių medžiagų atsargas ir žymiai pagerinti jo atsparumą žiemai.…
SSodas ir daržas Skaityti daugiau Senovinis triukas su lauro lapais rūsyje: netikėjau, kol neišbandžiau – kopūstai išlieka šviežūs kur kas ilgiaubyMonika Veronika2025-11-06 Paprastas ir nebrangus būdas, kuris tyliai pagerina kopūstų laikymą žiemą: džiovinti lauro lapai išskiria lakiuosius terpenus, kurie slopina…
SSodas ir daržas Skaityti daugiau Kava vietoj trąšų: kaip kavos tirščiai pakeis jūsų sodą ir daržą neatpažįstamaibyMonika Veronika2025-11-06 Sodininkų bendruomenėje sklando vis daugiau istorijų apie tai, kaip panaudoti kavos tirščiai tampa tikru daržo stebuklų darytoju. Ar…
RReceptai Skaityti daugiau Chačapuri su kefyru be tešlos iškočiojimo: kodėl šis receptas užkariauja lietuvių širdis?byVisuomenės balsas2025-11-06 Ar kada nors bandėte chačapuri – tradicinį gruzinų duonos patiekalą su sūriu? Šis išskirtinis receptas atskleidžia, kaip pagaminti…
MMityba Skaityti daugiau Rauginti kopūstai: kas vyksta organizme, kai jie valgomi kasdienbyMonika Veronika2025-11-06 Reguliariai vartojant raugintus kopūstus organizmas gauna gyvas pieno rūgšties bakterijas, maistines skaidulas ir vitaminą C, kurie gali…
RReceptai Skaityti daugiau Naminės grietinės gamyba iš kefyro: paprastas būdas pasigaminti tikrą skanėstąbyVisuomenės balsas2025-11-06 Ar esate nusivylę parduotuvių grietinės skoniu ir kokybe? Galbūt jus neramina įvairūs priedai ir konservantai, kurių pilna daugelyje…
SSodas ir daržas Skaityti daugiau Nesupus net balkone: kaip laikyti kopūstus plastiko plėvelėjebyMonika Veronika2025-11-06 Praktiškas metodas, sumažinantis nuostolius po derliaus nuėmimo: kruopščiai išdžiovintas, nupjautas kopūsto galvutė pirmiausia apsaugoma vienu ar dviem…
LLigos Skaityti daugiau Saldus skonis burnoje: 9 pavojingos priežastys, apie kurias turite žinotibyMonika Veronika2025-11-06 Ar kada nors pastebėjote nuolatinį saldų ar vaisinį skonį burnoje, nors nieko saldaus nevalgėte? Daugelis žmonių tokį pojūtį…
SSodas ir daržas Skaityti daugiau Dirvos kalkinimas rudenį: kada, kam ir kaip tai daryti teisingaibyVisuomenės balsas2025-11-06 Rudenį, kai derlius nuimtas, o daržai ir sodai ruošiami žiemai, ateina puikus metas vienam iš svarbiausių dirvos gerinimo…