Kremiška avokado sriuba – netikėtas būdas mesti svorį!

Sudedamosios dalys (4 porcijoms; 54 kcal/1 porcijai)

  • 0,7 l vištienos krūtinėlės sultinio
  • 1 svogūnas
  • 2 saldžiosios paprikos
  • 4 avokadai
  • 1 citrina
  • 1 kalendros puokštelė
  • 1 sauja kruopų
  • Skrebučiai patiekimui (pasirinktinai)

Paruošimas

  1. Svogūną ir paprikas smulkiai supjaustykite.
  2. Suberkite supjaustytus svogūnus ir paprikas į vištienos sultinį.
  3. Virkite daržoves ant vidutinės ugnies, kol jos suminkštės.
  4. Nulupkite avokadus ir supjaustykite juos gabalėliais.
  5. Supilkite avokadą į puodą su sultiniais ir daržovėmis.
  6. Užvirinkite ir iškart nukelkite puodą nuo ugnies.
  7. Trintuvu sutrinkite sriubą iki vientisos kremiškos masės.
  8. Išspauskite vienos citrinos sultis ir įmaišykite į sriubą.
  9. Patiekite sriubą karštą, pabarstytą smulkiai kapotomis kalendromis ir su skrebučiais.

Patarimas: geriausia naudoti prinokusius avokadus, kad sriuba būtų kremiškesnė. Kruopas galima pridėti virimui kartu su daržovėmis arba išvirti atskirai ir suberti į jau paruoštą sriubą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

You May Also Like