NNamai Skaityti daugiau Aš laikau vieną stiklainį su grūdais prie lango – kondensatas išnyksta per naktįbyRomanas2025-11-23 Įsivaizduokite: rytais nebereikia valyti surasojusių langų, o palangės lieka sausos be jokių cheminių priemonių ar brangių prietaisų. Vienas…
NNamai Skaityti daugiau Nedovanokite šių gėlių, net jei norite: jos pritraukia nelaimę ir neigiamą energijąbyMonika Veronika2025-11-23 Tam tikros gėlės turi reikšmę, kuri gali sugadinti šventę ar sutrikdyti bendrą atmosferą. Šiame vadove aprašomos gėlės, susijusios…
LLiaudies medicina Skaityti daugiau 11 „švarių” įpročių, kurie verčia ekspertus susiraukti: Nr. 8 privers jus išmesti savo mėgstamą kempinębyRomanas2025-11-23 Manote, kad jūsų higienos įpročiai yra nepriekaištingi? Pasirodo, daugelis kasdienių ritualų, kuriuos laikome „švariais” ir sveikais, iš tikrųjų…
RReceptai Skaityti daugiau Kaip supjaustyti raudoną žuvį plonais gabalėliais: japonų šefų gyvenimo gudrybėbyMonika Veronika2025-11-23 Stebėti japonų šefą pjaustant lašišą ar tuną – tarsi žiūrėti baletą. Kiekvienas judesys tikslus, apgalvotas, beveik meditacinis. O…
RReceptai Skaityti daugiau Tinginio šaltiena slėginiame puode: paprastas receptas, kuris visada pavykstabyVisuomenės balsas2025-11-23 Šaltiena – patiekalas, kurį vieni dievina, kiti žiūri atsargiai. Tačiau yra viena versija, kuri pagaminama be ilgo budėjimo…
NNamai Skaityti daugiau Tai penkis kartus patogiau naudoti tarką: kodėl ant jos uždėti paprastą plastikinį maišelį? Atsakymas jus nustebins!byRomanas2025-11-23 Kiek kartų po morkų ar sūrio tarkavimo tekdavo valyti ne tik stalą, bet ir grindis, sienas, o gal…
NNamai Skaityti daugiau Pasodinus šį „padėjėją”, pradėjau jaustis geriau: kodėl verta auginti alaviją namuosebyRomanas2025-11-23 Vienas augalas – tiek daug naudos. Aloe vera, paprastai vadinama alaviju, nėra tik dar vienas kambarinis augalas ant…
BBe kategorijos Skaityti daugiau Turkiška vištienos sriuba per 30 minučių: soti, kvapni ir šildantibyVisuomenės balsas2025-11-23 Turkiška virtuvė mėgstama ne tik dėl kebabų ar desertų. Kasdieniuose turkų namuose labai vertinamos ir sotus, kvapnios sriubos…
SSodas ir daržas Skaityti daugiau Mano obelis lapkričio mėnesį nenori numesti lapų. Ar tai normalu? Kaimynas agronomas viską paaiškino: 5 priežastysbyRomanas2025-11-23 Lapkričio vidurys, o jūsų obelis vis dar puikuojasi žaliais lapais, kai kaimynų medžiai jau seniai nuogi? Nesijaudinkite –…
SSodas ir daržas Skaityti daugiau Kaip auginti „dievų vaisių” ant įprastos palangės: žingsnis po žingsnio vadovasbyMonika Veronika2025-11-23 Granatai – mitologijoje ir medicinoje garbinami vaisiai, simbolizuojantys vaisingumą ir sveikatą. Bet ar žinojote, kad šiuos egzotiškus vaisius…
RReceptai Skaityti daugiau Tiesiog patepu menkę garstyčiomis ir kepu orkaitėje. Sultinga ir aromatinga žuvis: skani su bet kokiu garnyrubyVisuomenės balsas2025-11-23 Menkė – viena pigiausių ir sveikiausių žuvų, bet namuose ji labai dažnai išeina sausa, sprangi ir „be skonio“.…
SSodas ir daržas Skaityti daugiau Rudenį pripildžiau maišą lapais, apačioje padariau skyles: pavasarį viduje yra „juodasis auksas” – be papildomų rūpesčiųbyRomanas2025-11-23 Kas galėjo pagalvoti, kad paprastas maišas su rudens lapais gali virsti sodininko auksu? Tai ne stebuklai, o paprasčiausias…