RReceptai Skaityti daugiau Pyragas „12 šaukštų” – tešlos paruošimas užtrunka ne ilgiau kaip 5 minutesbyVisuomenės balsas2025-11-14 Kartais norisi kažko saldaus, bet laiko ar noro stovėti prie sudėtingų receptų visai nėra. Būtent tokiems atvejams idealiai…
LLiaudies medicina Skaityti daugiau 1 burokas rūgsta 3 dienas – ir turiu giros keliems mėnesiams: gazuotos, skanios, o žarnynas kasdien sako „ačiū”byVisuomenės balsas2025-11-14 Burokėlių gira – tai tradicinis fermentuotas gėrimas, kuris ne tik puikiai malšina troškulį, bet ir daro stebuklus virškinimo…
RReceptai Skaityti daugiau Kaip sūdyti silkę namuose per 3 dienas: receptas su 3 rūšių prieskoniaisbyVisuomenės balsas2025-11-14 Silkė – populiari žuvis daugeliui šventinių salotų, bet sunku nusipirkti kokybišką produktą parduotuvėje. Sužinokite, kaip paprastai ją pasūdyti…
SSodas ir daržas Skaityti daugiau Kompostuokite savo rankomis – išvengite šių 3 klaidų: kaip sukurti maistingą vertingą trąšąbySodininkas Antanas2025-11-14 Kompostas – tai „juodasis auksas” kiekvienam sodininkui. Tačiau daugelis pradedančiųjų susiduria su tuo, kad jų komposto krūva arba…
SSodas ir daržas Skaityti daugiau Gėlės vazoje išsilaikys ilgiau: į vandenį įpilkite šio produkto vietoj aspirinobyMonika Veronika2025-11-14 Gėlės vazoje dažnai greitai nuvysta, nors tikėjomės jomis mėgautis kur kas ilgiau. Daugelis žmonių mėgina naudoti aspiriną, tačiau…
SSodas ir daržas Skaityti daugiau Šiltnamyje dabar nėra pelėsių ir uodų: aš tiesiog paklausiau išmintingos močiutės patarimo ir nusipirkau 2 litrus actobySodininkas Antanas2025-11-14 Pelėsiai ir uodai šiltnamyje – tai problema, su kuria susiduria daugelis sodininkų. Tačiau sprendimas gali būti paprastesnis, nei…
SSodas ir daržas Skaityti daugiau Bijūnai prieš žiemos šalčius — skubiai: tik 50 g vienam krūmui — ir šalčiai nebebus baisūsbySodininkas Antanas2025-11-14 Bijūnai (peonijos) – tai vienos gražiausių daugiamečių gėlių, kurios gali žydėti dešimtmečiais toje pačioje vietoje. Tačiau daugelis augintojų…
RReceptai Skaityti daugiau Visada klausia, kaip man pavyksta tobula tešla – blynams, picai, čeburekams: paslaptis – 1 šaukštas „to”byVisuomenės balsas2025-11-14 Vienas netikėtas ingredientas padarys bet kokią tešlą – nuo čeburekų iki saldžių pyragėlių – daug geresnius. Šis kulinarijos…
NNamai Skaityti daugiau Kaip be pastangų atidaryti užsukamą stiklainį: triukas, apie kurį jūsų močiutė nežinojobyMonika Veronika2025-11-14 Sunkiai atidaromas stiklainis – tai klasikinė virtuvės problema, su kuria susiduria kiekvienas. Tačiau jums nereikia nei ypatingos jėgos,…
SSodas ir daržas Skaityti daugiau Be vazonėlio ir substrato: aš lengvai auginu orchidėją stikliniame vazone — ir gaunu neįtikėtinai gausų žydėjimąbySodininkas Antanas2025-11-14 Daugelis orchidėjų mėgėjų susiduria su ta pačia problema – substrato puvimas, šaknų būklės nesimatomumas ir nuolatinės abejonės, ar…
SSodas ir daržas Skaityti daugiau Kaip greitai nuvalyti moliūgą: naudokite šiuos 2 patikrintus metodus, kuriuos rekomenduoja patyręs šefasbySodininkas Antanas2025-11-14 Moliūgo valymas dažnai tampa tikru išbandymu – kieta odelė, sunkiai lupasi, o kruopštus valymas užima daug laiko ir…
MMityba Skaityti daugiau Kiek ir kokios rūšies žuvies reikia valgyti, kad išliktumėte sveiki: paaiškina mitybos specialistėbyMonika Veronika2025-11-14 Žuvis – vienas iš sveikiausių maisto produktų, tačiau daugelis žmonių nežino, kiek jos reikėtų valgyti ir kokių rūšių…