SSodas ir daržas Skaityti daugiau Gėlės vazoje išsilaikys ilgiau: į vandenį įpilkite šio produkto vietoj aspirinobyMonika Veronika2025-11-14 Gėlės vazoje dažnai greitai nuvysta, nors tikėjomės jomis mėgautis kur kas ilgiau. Daugelis žmonių mėgina naudoti aspiriną, tačiau…
SSodas ir daržas Skaityti daugiau Šiltnamyje dabar nėra pelėsių ir uodų: aš tiesiog paklausiau išmintingos močiutės patarimo ir nusipirkau 2 litrus actobySodininkas Antanas2025-11-14 Pelėsiai ir uodai šiltnamyje – tai problema, su kuria susiduria daugelis sodininkų. Tačiau sprendimas gali būti paprastesnis, nei…
SSodas ir daržas Skaityti daugiau Bijūnai prieš žiemos šalčius — skubiai: tik 50 g vienam krūmui — ir šalčiai nebebus baisūsbySodininkas Antanas2025-11-14 Bijūnai (peonijos) – tai vienos gražiausių daugiamečių gėlių, kurios gali žydėti dešimtmečiais toje pačioje vietoje. Tačiau daugelis augintojų…
RReceptai Skaityti daugiau Visada klausia, kaip man pavyksta tobula tešla – blynams, picai, čeburekams: paslaptis – 1 šaukštas „to”byVisuomenės balsas2025-11-14 Vienas netikėtas ingredientas padarys bet kokią tešlą – nuo čeburekų iki saldžių pyragėlių – daug geresnius. Šis kulinarijos…
NNamai Skaityti daugiau Kaip be pastangų atidaryti užsukamą stiklainį: triukas, apie kurį jūsų močiutė nežinojobyMonika Veronika2025-11-14 Sunkiai atidaromas stiklainis – tai klasikinė virtuvės problema, su kuria susiduria kiekvienas. Tačiau jums nereikia nei ypatingos jėgos,…
SSodas ir daržas Skaityti daugiau Be vazonėlio ir substrato: aš lengvai auginu orchidėją stikliniame vazone — ir gaunu neįtikėtinai gausų žydėjimąbySodininkas Antanas2025-11-14 Daugelis orchidėjų mėgėjų susiduria su ta pačia problema – substrato puvimas, šaknų būklės nesimatomumas ir nuolatinės abejonės, ar…
SSodas ir daržas Skaityti daugiau Kaip greitai nuvalyti moliūgą: naudokite šiuos 2 patikrintus metodus, kuriuos rekomenduoja patyręs šefasbySodininkas Antanas2025-11-14 Moliūgo valymas dažnai tampa tikru išbandymu – kieta odelė, sunkiai lupasi, o kruopštus valymas užima daug laiko ir…
MMityba Skaityti daugiau Kiek ir kokios rūšies žuvies reikia valgyti, kad išliktumėte sveiki: paaiškina mitybos specialistėbyMonika Veronika2025-11-14 Žuvis – vienas iš sveikiausių maisto produktų, tačiau daugelis žmonių nežino, kiek jos reikėtų valgyti ir kokių rūšių…
RReceptai Skaityti daugiau Kodėl nereikėtų pjaustyti avokado metaliniu peiliu: priežastis, dėl kurios visi nustembabyMonika Veronika2025-11-14 Ar pastebėjote, kad avokadas kartais per kelias minutes po supjaustymo įgauna rudą atspalvį? Daugelis mano, kad tai neišvengiama,…
NNamai Skaityti daugiau Sužinokite, kiek elektros energijos „sunaudoja” šaldytuvas: paprastas triukas su banknotu atsakys į visus klausimusbySodininkas Antanas2025-11-14 Jei jūsų elektros sąskaitos auga, o šaldytuvas dirba intensyviau nei įprastai, priežastis gali būti visai paprasta – nesandarios…
NNamai Skaityti daugiau Kaip pagaląsti tarką be įrankių: duonos gabalėlis išspręs problemą per kelias sekundesbyMonika Veronika2025-11-14 Daugelis šeimininkių susiduria su ta pačia problema – kadaise tobulai veikusi tarka staiga pradeda prastai tarkuoti. Sūris slysta…
SSodas ir daržas Skaityti daugiau Jei česnakas sudygo – neišmeskite jo: privalote tai žinotibySodininkas Antanas2025-11-14 Radote virtuvėje sudygusį česnaką? Neišmeskite! Sudygęs česnakas ne tik yra tinkamas valgyti, bet ir puikus šaltinis užsiauginti šviežias,…